Valgt:

Black revolver

DKK 1.800,00

Black revolver

Vores betagende store revolverhalskæde er en tro kopi af en pistol. Vores guldsmede har brugt det traditionelle pistoldesign og udformet en tro miniaturekopi som du kan have om halsen. Jo nærmere du kigger på den jo mere vil du forelske dig i dens elegante design. Med fantastisk sans for detaljerne giver vi dig en halskæde, som du stolt kan bære om din hals.

Denne revolverhalskæde i sort rhodineret sterlingsølv er et inspirerende design, som bringer med sig et kraftfuldt design og betydning. Den giver bæreren en følelse af sikkerhed og forbindelse til loven. Hvis du eller nogen du holder af tjener i politiet, så giv dem vores halskæde som en kontant påmindelse om den magt de har. Den kan også gives til nogen, som har mistet en i tjenesten som en konstant påmindelse om deres tjeneste til dette land.

Den sorte revolverhalskæde har en behagelig kæde, som du kan have på hver dag. Da den har et diskret sort rhodineret finish og et betagende design kan den nemt bæres med både afslappet og formelt tøj.

– Materiale: Vores revolverhalskæde er lavet af sterlingsølv i Premium kvalitet

– Finish: Revolverhalskæden har et sort rhodineret finish.

DKK 1.800,00

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Yderligere information

Kædelængde

50 cm, 60 cm, 70 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Black revolver”
×

Kurv