Boksehandskehalskæde

1.850,00 KR

Boksehandskehalskæde

Er du en ægte fighter, eller kender du én, der er det, så er dette det perfekte smykke til dig eller vedkommende. Det er to blankpolerede boksehandsker i 925 sterlingsølv i en kæde ligeledes af 925 sterlingsølv. Bestil smykket i dag, og tag kampen op.

Få et unikt smykke, der er designet og fremstillet af vores dygtige og engagerede guldsmede her i værkstedet hos Hilbert Kbh, med dette flotte halssmykke. Der er tænkt over detaljen, så selvfølgelig er der en højre- og en venstreboksehandske.

En kæde i en kæde

Boksehandskerne hænger i hver deres kæde, så der er liv og bevægelse i dem, når de hænger på brystkassen, og du bevæger dig. Kæderne er samlet i en ring, som kan trådes på kæden. Det betyder, at du kan udskifte kæden, hvis du ønsker det.

Men kæden er altså med prisen, og du kan vælge mellem flere forskellige længder.

Til fighteren

Smykket her kan bruges af både mænd og kvinder – og det behøver ikke være en person, der elsker boksning. Smykket vil minde bæreren om at tage vare på sit eget liv og at kæmpe for sin sag.

Boksehandskerne symboliserer nemlig ikke slagsmål eller vold, men at du er en fighter. Giver du smykket til én, du holder af, kan det også være et løfte om, at du vil værne om og passe på personen.

Besøg vores butik, eller køb online

Har du lyst til at se vores smykker IRL, er du altid velkommen i vores butik på Christianshavn i åbningstiden. Så får du også dit smykke med hjem med det samme.

Men du kan også købe online her på hilbertkbh.dk. Og det betyder ikke, at du skal vente længe på at få dit smykke. Vi sender det nemlig hurtigst muligt direkte hjem til dig eller til en pakkeshop i nærheden. Det bestemmer du.

Når du handler online, har du altid 14 dages returret.

Ryd
Relaterede produkter

Måske du også ville kunne lide

Få nyhederne før alle andre

Tilmeld dig nyhedsbrev

HILBERT KBH

Sankt Annæ Gade 24
1416 København K
Denmark

KONTAKT INFO

CVR: 21300470
Email: info@hilbertkbh.dk
Tlf: +45 33935301

VI STØTTER 

Hilbert KBH støtter parc national des virungaHilbert KBH