Creol ørering

650,00 KR

Creol ørering

Er du mere til et råt og asymmetrisk design end til det enkle og glatte, når du skal vælge smykker – herunder ørestikker – så er denne ørestik lige noget for dig. Den er lavet af behandlet 925 sterlingsølv, så den har en mat, nærmest rustik, overflade. Bestil den i dag, og tilfør dit outfit et råt og flot touch.

Det er vores guldsmede hos Hilbert Kbh, der har designet denne smukke, men absolut anderledes og unikke ørestik. Guldsmedene sætter nemlig en ære i at designe helt unikke smykker til dig, så du får et accessorie, ingen andre har.

Råt, men feminint udtryk

Øreringen har en diameter på 1,2 cm, og bredden på ringen er 2,5 mm.

Ørestikken er som nævnt formet som en ring. Ikke en glat og rund ring, men en ring med asymmetriske bølger. Overfladen er mat og nærmest ujævn, og det sammen med faconen giver den et råt udseende, men uden at det yndefulde touch forsvinder.

Øreringen kan da også bæres af både mænd og kvinder. Og til stort set et hvilket som helst outfit, fra de hullede jeans til festkjolen.

Køb en enkelt ørestik

Skal du kun bruge en enkelt ørestik, er der jo ingen grund til at købe et par. Derfor sælger vi ørestikken her enkeltvist. Så har du brug for et par, skal du købe to.

Du vælger antallet af øreringe, inden du lægger smykket i kurven.

En fin gave til en god ven

Skal du bruge en flot gave til en, du holder af, så er denne fine ørering en god gaveidé. Du kan endda få den sendt direkte til gavemodtageren. Du udfylder blot hans eller hendes oplysninger, når du har bestilt smykket.

Du kan selvfølgelig også få den sendt hjem til dig selv eller til en pakkeshop i nærheden af din adresse. Uanset hvad, har du (eller gavemodtageren) altid 14 dages returret.

Diameteren er 1,2 cm og en bredden er 2,5 mm.

Prisen er for 1 stk. Rough Hoop ørering.

Relaterede produkter

Måske du også ville kunne lide

Få nyhederne før alle andre

Tilmeld dig nyhedsbrev

HILBERT KBH

Sankt Annæ Gade 24
1416 København K
Denmark

KONTAKT INFO

CVR: 21300470
Email: info@hilbertkbh.dk
Tlf: +45 33935301

VI STØTTER 

Hilbert KBH støtter parc national des virungaHilbert KBH