Valgt:

Death Before Dishonor

DKK 2.400,00

Death Before Dishonor

Vores “Death Before Dishonor”-armbånd er inspireret af den amerikanske hærs slogan, som opstod da soldater blev sendt i krig i anden verdenskrig. Et stærkt slogan, som vi har designet i dets sande betydning. Vores unikke design er udformet og bragt til live af vores kunstnere. Vi påtager os hvert skridt af processen selv. Vi forstår vigtigheden i at sikre perfektion, og det er grunden til, at vi aldrig lader noget være tilfældigt, når vi laver vores “Death BeforeDishonor”-armbånd.

Det amerikanske hærarmbånd i sterlingsølv er et betagende stykke kunst, som du kan være stolt over at bære. Det betyder ikke noget, om du tjener i hæren eller om nogen du elsker, har tjent i hæren. Armbåndet er designet til at minde dig om de ofre der bliver gjort for at sikre dit lands velstand.

“Death Before Dishonor” betyder at du er villig til at dø før du lader noget ondt ske dine brødre og søstre. Sloganet blev skabt for at sikre troskab og god opførsel. En god måde at huske de brødre at søstre, som er faldet i kamp og at hjælpe din moral, når tingene bliver svære.

– Materiale: Vores “Death Before Dishonor”-armbånd er lavet af sterlingsølv i Premium kvalitet.

– Finish: Armbåndet i sterlingsølv har et sortoxideret mat finish.

DKK 2.400,00

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Yderligere information

Størrelse

Small 15 cm, Large 18 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Death Before Dishonor”
×

Kurv