Forgyldt gorilla i kæde

2.200,00 KR2.300,00 KR

Forgyldt gorilla i kæde

Der er noget vildskab, gåpåmod og styrke i denne flotte halskæde. Og den er iøjnefaldende uden at være prangende. Både kæde og vedhæng er af forgyldt 925 sterlingsølv. Vedhænget har en diameter på 2,4 cm, og kæden er en 2 mm veneziakæde. Bestil halskæden i dag, og få et flot og unikt smykke med masser af symbolik.

Gorillaens hoved og krop nærmest baner sig vej ud af det gyldne smykke. Det giver et imponerende og dragende udtryk, som helt sikker vil vække beundrende blikke. Hos Hilbert Kbh finder du altid helt unikke smykker, som er håndlavede af bæredygtige kvalitetsmaterialer. Det gælder selvfølgelig også gorillaen her.

Et smykke med power

Gorillaen har mange ”ansigter”. Nogle mener, at gorillaen er en fjern slægtning til mennesket, og der er måske også visse ligheder.

En gorilla anses for både at være faretruende og respektindgydende. Som f.eks. i skrækfilmen King Kong, hvor en gorilla truer hele storbyer. Men samtidig har den også følelser – især for det modsatte køn. En rigtig hangorilla.

Vi mennesker ser op til gorillaen. Fordi den symboliserer lederskab, styrke og respekt. Og samtidig er den stærk og kan beskytte os. Modsat bavianen som er lidt en abekat, der holder abefester og laver abekattestreger.

Besøg vores butik, eller køb online

Er dette smykket til dig? Eller måske til din kæreste? Halskæden kan bæres af både mænd og kvinder.

Kommer du forbi Christianshavn i butikkens åbningstid, er du altid velkommen til at kigge ind og se vores store udvalg af smykker IRL. Vi designer  og fremstiller selv alle vore smykker. Kom ind, og kig på den forgyldte gorilla, og få den med hjem med det samme.

Kommer du ikke lige forbi vores guldsmedebutik, vi ligger tæt på Christianshavn Metro, så er det altså også supernemt og hurtigt at købe online. Du lægger bare smykket i kurven, indtaster dine oplysninger, og så er smykket så godt som på vej til dig.

Du har altid 14 dages fuld returret, når du handler smykker på hilbertkbh.dk.

 

Ryd
Relaterede produkter

Måske du også ville kunne lide

Få nyhederne før alle andre

Tilmeld dig nyhedsbrev

HILBERT KBH

Sankt Annæ Gade 24
1416 København K
Denmark

KONTAKT INFO

CVR: 21300470
Email: info@hilbertkbh.dk
Tlf: +45 33935301

VI STØTTER 

Hilbert KBH støtter parc national des virungaHilbert KBH