Læderarmbånd med 1 diamant

850,00 KR

Vintage læderarmbånd med sort diamant

Er du vild med enkelt design med rå udstråling? Så er dette armbånd lige noget for dig. Armringen er lavet af en foldet, rund læderrem, som er dekoreret med en sølvornamenter med en flot, præget blomst, der har en sort diamant som midte. Alt sølv er 925 sterlingsølv, og den sorte diamant er 0,01 karat.

Armbåndet er håndlavet og designet i et samarbejde mellem os og Boas Jewels, som har samme høje standarder som vi har hos Hilbert Kbh, når det kommer til kvalitet og design. Du får altså et helt unikt smykke, som du vil kunne få glæde af i mange år.

Maskulint og feminint armbånd

Det rå og enkle design gør armbåndet anvendeligt til både mænd og kvinder, unge og gamle. Designet fremhæver det maskuline, samtidig med at det understreger det feminine.

Du kan bruge det alene eller kombinere det med andre armbånd, og det passer lige godt til jeans eller læderbukser som til en let sommerkjole eller en jumpsuit. Du kan altså bruge smykket til både hverdag og fest.

Smart lås

Læderremmen er som nævnt foldet sammen, og det danner derfor en løkke, som agerer den ene del af låsen. Den anden del af låsen er lavet af 925 sterlingsølv. Låsen er designet, så armbåndet er nemt at få af og på.

En enestående gave

Er du på jagt efter den perfekte gave til din kæreste, en god ven eller et familiemedlem, er armbåndet en flot ting at komme med, hvad enten det er fødselsdag, svendegilde eller bare fordi.

Armbåndet fås i flere længder, så det er bare at vælge den længde, der passer til håndleddet, det skal sidde på, inden du bestiller.

Køb armbåndet online her på hilbertkbh.dk, så sender vi det hjem til dig hurtigst muligt eller til en pakkeshop i nærheden af din adresse. Du har naturligvis 14 dages returret.

Ryd
Relaterede produkter

Måske du også ville kunne lide

Få nyhederne før alle andre

Tilmeld dig nyhedsbrev

HILBERT KBH

Sankt Annæ Gade 24
1416 København K
Denmark

KONTAKT INFO

CVR: 21300470
Email: info@hilbertkbh.dk
Tlf: +45 33935301

VI STØTTER 

Hilbert KBH støtter parc national des virungaHilbert KBH