Læderarmbånd med 3 diamanter

1.100,00 KR

Læderarmbånd med 3 diamanter

Rustikt, men samtidig yndefuldt. Vintage, men samtidig tidløst. Det er de nøgleord, der kendetegner dette enestående armbånd. Det er lavet af læderremme, som er prydet med to store flade perler af 925 sterlingsølv og en mindre imellem. I hver af de to sølvornamenterne  sidder en sort 0,01 karat diamant. Bestil i dag, og smyk dig med det enestående, men alsidige armbånd.

Smykket er udviklet i et samarbejde med Boas Jewels, som har samme høje standard for kvalitet og design, som vi har hos Hilbert Kbh. Det betyder, at du får et helt unikt, håndlavet smykke, som du ikke finder mage til nogen andre steder.

Iøjnefaldende smykke

Armbåndet her er et håndlavet smykke, der helt sikkert vil blive lagt mærke til, når du bærer det.

De matte sølvperler har smukke ornamenter med fine detaljer. De to største perler med den sorte diamant har samme mønster, mens den mindre i midten har et andet.

Selve armbåndet er lavet af en lang, slank lædersnøre, der er foldet på midten, hvorved folden – løkken – er med til at danne låsen sammen den specielle håndlavede lås af sølv. Låsens design gør det nemt selv at tage armbåndet af og på.

Måden armbåndet er designet på, gør det ekstremt robust, så du kan have glæde af det i mange år.

En gave for livet

Du kan selvfølgelig også købe det til en person, du holder meget af og give ham eller hende det som en gave for livet.

Armbåndet kan bruges af både mænd og kvinder, og det passer lige godt til jeans og blazer som til en let sommerkjole og alt derimellem.

Armbåndet fås i flere størrelser, så det passer til både store og små håndled. Du vælger størrelse, inden du bestiller armbåndet.

Køb smykker online

Køb armbåndet i dag, og få det leveret til din hoveddør eller til en pakkeshop nær dig. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi i vores butik på Christianshavn, og se vores mange fine smykker tæt på.

 

Ryd
Relaterede produkter

Måske du også ville kunne lide

Få nyhederne før alle andre

Tilmeld dig nyhedsbrev

HILBERT KBH

Sankt Annæ Gade 24
1416 København K
Denmark

KONTAKT INFO

CVR: 21300470
Email: info@hilbertkbh.dk
Tlf: +45 33935301

VI STØTTER 

Hilbert KBH støtter parc national des virungaHilbert KBH