Løve halskæde

1.500,00 KR

Sølvløve halskæde

Både kæde og vedhæng er i 925 sterlingsølv. Det rektangulære vedhæng er prydet med en hanløve med krone på. Løven står ud fra bunden af vedhænget, som – ligesom nogle af detaljerne i løven – er i rhodineret sølv. Tilfør et robust look til dit look med denne skønne halskæde – bestil i dag!

Smykket skiller sig ud og er helt igennem unikt. Det er håndlavet – præcis som de andre smykker du finder hos Hilbert KBH – og det er ekstremt detaljeret. Den medfølgende kæde er rustik, hvilket danner en perfekt helhed sammen med det robuste vedhæng.

Til den stålsatte type

Især vedhænget har en symbolik, der henvender sig til den stålsatte og viljestærke mand eller kvinde.

En hanløve er dyrenes konge. Den er også det næststørste kattedyr, der findes – kun overgået af tigeren – og den symboliserer bl.a. styrke, magt, dyrisk vildskab og energi samt det majestætiske, hvilket også fremhæves af kronen på løvens hoved.

Derudover ses løven med krone på hovedet også i Danmarks rigsvåben, hvilket jo er perfekt, hvis du samtidig er patriot og elsker alt, hvad der har med Danmark og kongehuset at gøre.

Et klap på skulderen

Smykket er det ultimative klap på skulderen til dig selv eller til en anden, der måske har vist stor viljestyrke og gåpåmod i en travl eller svær periode.

Halskæden med vedhæng er et smykke, der kan bæres med stolthed af den, som har gjort en ekstraordinær indsats og minde vedkommende om det.

Vedhænget måler 3,3 x 1,3 cm. Kæden fås i flere længder, som du vælger, inden du bestiller smykket.

Køb online, og få det leveret

Vil du se smykket, inden du køber, så er du altid velkommen i vores butik i åbningstiden. Vi bor i Sankt Annæ Gade på Christianshavn. Vælger du at købe online, får du selvfølgelig 14 dages returret, hvis smykket ikke lever op til dine forventninger.

Køb smykket i dag, så sender vi det til din adresse eller til en pakkeshop i nærheden.

 

Ryd
Relaterede produkter

Måske du også ville kunne lide

Få nyhederne før alle andre

Tilmeld dig nyhedsbrev

HILBERT KBH

Sankt Annæ Gade 24
1416 København K
Denmark

KONTAKT INFO

CVR: 21300470
Email: info@hilbertkbh.dk
Tlf: +45 33935301

VI STØTTER 

Hilbert KBH støtter parc national des virungaHilbert KBH