Memento mori, halskæde

1.200,00 KR

Memento Mori halskæde

Både vedhæng og kæde i dette halssmykke er af 925 sterlingsølv med mat finish. Det er et smykke, der er opsigtsvækkende på grund af vedhængets dekoration og symbolik, som er ’memento mori’ – latin for ’husk, at du skal dø’. Halskæden er perfekt til dig, der gerne vil have et stilfuldt og minimalistisk smykke, der siger mere end mange ord. Bestil det i dag.

Dekorationen på vedhænget er vores guldsmedes fortolkning af budskabet memento mori. Smykket er nemlig håndlavet her hos Hilbert KBH og er derfor – ligesom vores andre smykker og kreationer – helt unikt og meget detaljeret.

Stor detaljerigdom

Memento mori er som nævnt latin og betyder ’husk, at du skal dø’. På vedhænget ses et afventende skelet, der står og kigger på et timeglas. Skelettet og timeglasset sammen forstærker budskabet, da det begge er elementer, der giver en påmindelse om, at livet er kort.

Smykket her skal således minde bæreren om at huske at leve i nuet. Eller sagt på en anden måde: Lev stærkt dø ung.

Er du tilhænger af death metal (dødsmetal) musik, og kender du gruppen Aephanemer, vil smykket med garanti også minde dig om deres nummer Memento Mori, som kun bliver bedre og bedre, jo flere gange du hører det.

Vælg den rette størrelse kæde

Du kan vælge mellem flere forskellige længder på kæden, så smykket passer perfekt til din hals – eller til en andens, hvis du giver smykket i gave.

For memento mori-smykket er den perfekte gave til en, der står dig nær, men som måske trænger til at blive mindet om, at livet er kort.

Køb memento mori online

Når du har valgt længden på kæden, er det bare at lægge smykket i kurven og indtaste dine oplysninger.

Så varer det ikke længe, før du kan smykke dig med det udtryksfulde og unikke memento mori-vedhæng. For vi sender det hurtigst muligt til din adresse eller til en pakkeshop i nærheden af dig – helt efter dit valg.

 

Ryd
Relaterede produkter

Måske du også ville kunne lide

Få nyhederne før alle andre

Tilmeld dig nyhedsbrev

HILBERT KBH

Sankt Annæ Gade 24
1416 København K
Denmark

KONTAKT INFO

CVR: 21300470
Email: info@hilbertkbh.dk
Tlf: +45 33935301

VI STØTTER 

Hilbert KBH støtter parc national des virungaHilbert KBH