Ørestik med kompastjerne i guld

5.600,00 KR

Ørestik – stjerne med diamant

Denne kompasformede ørestik er af 14 karat guld. I midten er placeret en funklende 0,02 karat Top Wesselton diamant. Øreringene fås med diamanter i to størrelser – medium og stor. Dette er medium. Bestil i dag, og tilfør dit outfit elegance.

Det er guldsmedene i vores værksted her hos Hilbert KBH, der er har designet og fremstillet de smukke øreringe. Der er lagt vægt på finesse og taget hensyn til materialernes egenskaber. Vi garanterer derfor, at du får et unikt smykke af bæredygtige materialer og af høj kvalitet.

En stjerne værdig

Der er noget fascinerende ved den ottetakkede stjerne. Lige linjer og symmetri forenet i sammen form. Men der er bestemt også noget fascinerende ved Top Wesselton diamanten i midten af kompasstjernen. Som lader lyset spille i dens mange facetter.

Det er et smykke, der er så overdådigt og iøjnefaldende, at det er en stjerne værdig. Og hvilken kvinde er ikke det? Disse ørestikker vil i hvert fald fremhæve enhver kvindes femininitet.

Samtidig er det et smykke, der kan holde et helt liv og mere til. Ikke alene for det er god kvalitet, men også fordi de aldrig går af mode.

Giv en smykkegave

De fleste kvinder – unge som gamle – elsker at få smykker i gave. Og disse ørestikker vil med garanti også bringe lykke og glæde.

De er perfekte til både den unge pige, den modne kvinde og den ældre dame.

Velkommen i vores butik

Hilbert KBH er en guldsmedeforretning på Christianshavn i København. Her kan du se alle vores smykker IRL og købe dem med hjem med det samme.

Men Hilbert KBH er også en webshop. Og her kan du købe dine smykker – som disse smukke kompasstjerne ørestikker – hjemmefra og få dem tilsendt. Det er nemt og bekvemt for dig. Og så har du 14 dages returret, hvis du hellere ville have haft nogle andre.

Relaterede produkter

Måske du også ville kunne lide

Få nyhederne før alle andre

Tilmeld dig nyhedsbrev

HILBERT KBH

Sankt Annæ Gade 24
1416 København K
Denmark

KONTAKT INFO

CVR: 21300470
Email: info@hilbertkbh.dk
Tlf: +45 33935301

VI STØTTER 

Hilbert KBH støtter parc national des virungaHilbert KBH