Ørestik med sorte diamanter

7.800,00 KR

Ørestik med sorte diamanter

‘Diamonds are a Girl’s best Friend’ synger Marilyn Monroe i Broadway-musicalen Gentlemen prefer Blondes – og det er da også de færreste kvinder, der ikke elsker diamanter – om nogen. Men skal det være noget ganske særligt, så skal det være sorte diamanter, som i denne ørestik af 18 karat guld. Bestil den i dag.
Prisen er for et par, 2 stk.

19 sorte diamanter har vores guldsmed hos Hilbert Kbh fået plads til i denne ørestik af 18 karat guld. De er lagt i en bund af guld og er omkranset af en ring af guld. Alt sammen 18 karat guld. Diamanterne måler 8,5 mm i diameter og er 0,01 karat. Et helt unikt smykke af bæredygtige materialer af høj kvalitet.

Et symbol på troskab

Når du giver diamanter i gave, er det et symbol på troskab. Men diamanter symboliserer også visdom, energi og livskraft.

De symboliserer forholdet mellem modsætninger – liv og død, småt og stort samt maskulin og feminin energi.

Og så er de bare utroligt smukke, når lyset spiller i alle deres facetter.

Sig det med diamanter

Med alt dette in mente er sorte diamanter bare den perfekte gave at give din livsledsager i forlovelsesgave, morgengave, bryllupsgave, årsdagsgave eller til en rund fødselsdag.

Køb hende et par af disse unikke ørestikker – som også sælges enkeltvis – og giv hende 38 sorte, 0,01 karat diamanter smukt indfattet i 18 karat guld som et symbol på din kærlighed og troskab.

Find flere smykker hos Hilbert Kbh

Køb ørestikkerne i dag. Så sender vi dem asap til din adresse eller til en pakkeshop i nærheden af dig. Fortryder du dit køb, har du altid 14 dages fuld returret på smykker købt online på hilbertkbh.dk.

I vores butik på Christianshavn kan du opleve hele vores udvalg af fantastiske smykker. Og du er altid velkommen til at kigge forbi i vores åbningstid.

Relaterede produkter

Måske du også ville kunne lide

Få nyhederne før alle andre

Tilmeld dig nyhedsbrev

HILBERT KBH

Sankt Annæ Gade 24
1416 København K
Denmark

KONTAKT INFO

CVR: 21300470
Email: info@hilbertkbh.dk
Tlf: +45 33935301

VI STØTTER 

Hilbert KBH støtter parc national des virungaHilbert KBH