Spydhalskæde, lille

950,00 KR

Retro spyd i kraftig kæde

Det flotte spyd er udført i 925 sterlingsølv med oxideret mønster på udvalget steder, så det får et look, som var det et antikt fund fra vikingetiden. Kæden er ligeledes af sølv og med nærmest firkantede led, der sidder tæt og giver en perfekt finish til smykket. Bestil det i dag, og tilfør dit outfit energi og styrke.

Smykket er designet og håndlavet af vores guldsmede i vores eget værksted her på Hilbert Kbh. Du får derfor et helt unikt smykke med mange fine detaljer. Et smykke, som du aldrig helt kan blive færdig med at se på og beundre.

Til krigere og jægere

Skaftet på spyddet leder tanken hen på en kriger eller jæger i den sene jernalder. Det er fint ornamenteret med et asymmetrisk mønster. Selve odden – spydspidsen – er blank og spids og med den karakteristiske form som en od skal have.

Nu behøver du jo ikke at være kriger eller jæger i ordenes egentlige betydning for at bære det kraftfulde smykke. Du kan være kriger eller jæger eller på mange andre måder. Du kan kæmpe for, hvad du har kært og tror på, og du kan jage lykken, kærligheden og alle dine andre mål her i livet.

Det kræver styrke, tapperhed og modet til at tage ansvaret for dit eget liv og levned. Og det er lige præcis den symbolik, der ligger til grund for dette smykke.

Køb smykket med en kæde, der passer i længden

Smykket kan bæres af både mænd og kvinder. Og du kan få kæden i forskellige længder, så det spænder vidt i størrelsen.

Vælg kædelængde, og læg smykket i kurven, så varer det ikke længe, før det dukker op ved din hoveddør eller i pakkeshop nær dig. Og når du handler online, har du altid 14 dages fuld returret.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kigge forbi vores guldsmedeforretning på Christianshavn i åbningstiden og se vores store udvalg af smykker IRL.

Ryd
Relaterede produkter

Måske du også ville kunne lide

Få nyhederne før alle andre

Tilmeld dig nyhedsbrev

HILBERT KBH

Sankt Annæ Gade 24
1416 København K
Denmark

KONTAKT INFO

CVR: 21300470
Email: info@hilbertkbh.dk
Tlf: +45 33935301

VI STØTTER 

Hilbert KBH støtter parc national des virungaHilbert KBH