Stjerneformet ørestik med diamant – Stor

2.200,00 KR

Stjerneformet ørestik med diamant – Stor

Der vil blive lagt mærke til disse 2 flotte, gyldne ørestikker med den flotte diamant i midten. Ørestikkerne er af 14 karat guld, og diamanten er en 0,03 karat Top Wesselton diamant. Bestil i dag, og tilfør dit look iøjnefaldende elegance.
Prisen er for 2 stk., et par.

Vores guldsmede har fremstillet disse smukke ørestikker af bæredygtige materialer af allerhøjeste kvalitet. Du får derfor et helt unikt håndlavet smykke, der kan holde i mange år – både stilmæssigt og pga. den høje kvalitet. Ørestikken fås med to forskellige størrelser diamanter – medium og stor – og dette er den store.

Æstetisk ørestik

Stjernen har altid fascineret os mennesker. Vi kikker stjerner og finder stjernebilleder på nattehimmelen, vi læser vores stjernetegn, og vi pynter op til jul med stjerner.

Denne ørestik har fem takker, og tallet fem symboliserer bl.a. menneskets klassiske fem sanser – syns-, lugte-, smags-, høre- og følesansen.

Med øreringen her er det mest synssansens, der bliver stimuleret, men det gør den så til gengæld også til fulde. For den smukke ørestik er en fryd for øjet. Og den er perfekt til dig, der sætter æstetik i højsædet.

En overdådig gave

Er du på jagt efter en smuk og overdådig gave til én du har kær, så er disse øreringe et rigtigt godt valg. Både til den helt unge pige og til den mere modne kvinde og alle aldre derimellem.

Det er et smykke, hun vil bære med stolthed og med glæde viser frem til enhver festlig lejlighed.

Køb ørestikker online

Ørestikkerne kan købes enkeltvis eller som par. Alt du skal gøre er at lægge den i kurven, indtaste dine oplysninger og vælge betalingsmetode. Når du har gjort det, sender vi hurtigst muligt ørestikkerne til dig på din adresse eller til en pakkeshop i nærheden. Helt efter dit valg.

Du har altid 14 dages fuld returret, når du handler online på hilbertkbh.dk.

Relaterede produkter

Måske du også ville kunne lide

Få nyhederne før alle andre

Tilmeld dig nyhedsbrev

HILBERT KBH

Sankt Annæ Gade 24
1416 København K
Denmark

KONTAKT INFO

CVR: 21300470
Email: info@hilbertkbh.dk
Tlf: +45 33935301

VI STØTTER 

Hilbert KBH støtter parc national des virungaHilbert KBH