Stripet tandstiksholder

1.500,00 KR

Stripet tandstiksholder

Slut med generende eller skæmmende madrester mellem tænderne. Med denne håndlavede cylinderformede tandstikholder i 925 sterlingsølv har du altid nem adgang til en tandstikker. Bestil den i dag, og tag den med i dokumentmappen, tasken, pc-coveret eller lommen.

Tandstikholderen er designet og håndlavet af vores guldsmede her hos Hilbert Kbh. Den er produceret med omtanke for materiale, kvalitet, design og æstetik. Du får en helt unik tandstikholder, som du med stolthed kan tage frem, når du har behov for det.

Flot og funktionel

Denne trendy tanstikholder er smart på mere end én måde. For ikke alene er den smart og praktisk at have med dig på farten overalt og altid, så du altid har mulighed for lige at få fjernet det, der måtte sidde mellem tænderne efter frokosten.

Den har også et smart look. For den er dekoreret med sorte, oxiderede striber på langs, hvilket gør den trendy og tidløs på én og samme gang. Striberne føres videre i låget, som er nemt at tage af og klikke på igen.

Og den fylder ikke alverden. Længden er 5,5 cm, og diameteren er 1,2 cm. Den kan måske ikke lige være i mobilcoveret, men ellers kan du nærmest få plads til den overalt.

Cylinderen kan indeholde ca. 3-10 tandstikkere afhængig af tandstikkernes type, facon og bredde.

Køb tandstikholderen til dig selv eller i gave

Tandstikholderen er også perfekt, hvis du har brug for en gave til alt lige fra en nær ven, over en god kollega, til et kært familiemedlem. For hvem kan ikke få brug for en tandstik i ny og næ? Og den passer lige godt i dametasken som i herretasken.

Du kan købe tandstikholderen online her på hilbertkbh.dk. Vi sender hurtigt og billigt hjem til din hoveddør eller til en pakkeshop i nærheden af din adresse. Og du har naturligvis altid 14 dages fuld returret.

Materiale: Sterlingsølv
Størrelse: 5,5 cm x 1,2 cm
Finish: Mat

Relaterede produkter

Måske du også ville kunne lide

Få nyhederne før alle andre

Tilmeld dig nyhedsbrev

HILBERT KBH

Sankt Annæ Gade 24
1416 København K
Denmark

KONTAKT INFO

CVR: 21300470
Email: info@hilbertkbh.dk
Tlf: +45 33935301

VI STØTTER 

Hilbert KBH støtter parc national des virungaHilbert KBH