Tynd perlekæde i flotte farver

950,00 KR

Tynd perlekæde i flotte farver

Kan du lide det enkle uden alt for mange dikkedarer, men uden at det bliver kedeligt? Så er disse tynde perlekæder lige noget for dig. De er af små chevron-perler lavet i Indien, men inspireret af de gamle venetianske glasperler. Bestil dem i dag, og få dig en perlekæde du kan bruge hver dag.

Alle perlekæderne er unikke og håndlavede af kvalitetsmaterialer. Nogle af dem er lavet af samme farve perler i intervaller delt af en tynd skive. Og når du ser nærmere efter, er perlerne måske af forskellige størrelser og faconer. Eller der er forskellige nuancer nogle af perlerne, eller der er mønster på nogle af perlerne. Ét er sikkert. Du får en fuldstændig unik perlekæde.
Perle halskæderne er unisex og kan bæres af både kvinder og mænd.

Perlekæderne er trådet på en solid snor, så perlekæden kan holde til at blive brugt hver dag – både til hverdag og til fest.

Bliv glædeligt overrasket

Hvis du er faldet for én bestemt halskæde, som du gerne vil eje, så kig forbi vores butik i Sankt Annæ Gade 24 på Christianshavn i åbningstiden. Her kan du selv vælge, hvilken af de skønne kæder, der skal være din.

Når du køber online her i webshoppen, sælges perlekæderne assorteret. Bliv overrasket, og se, hvilken af de smukke kæder, der skal blive din.

Køb online, og få 14 dages returret

Skulle du ikke være tilfreds med vores valg, har du – ligesom med alle de andre smykker du finder her på siden – 14 dages fuld returret.

Køb i dag. Vi sender din bestilling asap til din adresse eller til en pakkeshop nær dig, så du kan få glæde af din nye halskæde hurtigst muligt.

 

Relaterede produkter

Måske du også ville kunne lide

Få nyhederne før alle andre

Tilmeld dig nyhedsbrev

HILBERT KBH

Sankt Annæ Gade 24
1416 København K
Denmark

KONTAKT INFO

CVR: 21300470
Email: info@hilbertkbh.dk
Tlf: +45 33935301

VI STØTTER 

Hilbert KBH støtter parc national des virungaHilbert KBH