1 af 3

CUSTOM MADE DESIGNS

CUSTOM MADE DESIGNS HOS HILBERT KØBENHAVN

TJEK VORES INSTAGRAM FOR INSPIRATION @hilbertkbh 

 Velkommen til en verden af personligt udtryk og unikke smykkedesigns.

Hos Hilbert København forstår vi, at smykker er mere end blot dekorative genstande – de er en forlængelse af din personlighed, dine minder og dine drømme. Vores passion er at omsætte dine visioner til smykkeæstetik, der går udover det forventede.

Med års erfaring inden for traditionelt smykkedesign, kombineret med en unik sans for håndværk og æstetik, er vi stolte af at tilbyde en skræddersyet smykkerejse, der er uforlignelig.

Velkommen til Hilbert København.

 Vi har udviklet en trinvis vejledning, der giver dig et klart indblik i, hvad du kan forvente af din oplevelse hos Hilbert København, når vi sammen skaber dit unikke, skræddersyede smykkedesign.

**OBS ved bestilling af Custom made designs kan der ved særlige lejligheder pålægges et depositum ved opstart af designproces, dette vil lægge på 30% af smykkets endelige pris. Depositum gives ikke tilbage, men vil regnet fra den endelige pris når du betaler for smykket ved afhentning**

 

Trin 1: Indledende Samtale om Dine Smykkeforventninger

Begynd din skræddersyede smykkeoplevelse ved at tage kontakt til os via

telefon +4533935301 eller på mail info@hilbertkbh.dk. Du kan også besøge vores butik Sankt Annæ Gade 24, 1416 København K. Dette indledende skridt giver os mulighed for at tage en samtale sammen, hvor vi kan udforske dine forventninger og ønsker til dit kommende smykke. Vi er meget dedikerede til at lytte til vores kunders ønsker og tilbyde den bedste rådgivning. Sammen skaber vi et fundament for at nærme os det perfekte smykke, der afspejler dig og de betydninger, du ønsker inkluderet i det.

 

Trin 2: Budgetafstemning og Tilpasset Rådgivning

Før vi træder ind i designprocessen, er det af afgørende betydning at afklare forventninger omkring smykkets budget. Vi lytter opmærksomt til dine ønsker angående materialer og eventuelle ædelsten, og præsenterer dig for den optimale løsning til den mest fordelagtige pris.

Hos Hilbert København har du også mulighed for at bringe dit eget guld, sølv og ædelsten. Vi kan genanvende disse materialer til dit nye smykke, såfremt de opfylder vores kvalitetsstandarder.

Dit kundebehov er vores fornemmeste prioritet, og vores årtiers erfaring og ekspertise garanterer, at vi opfylder dine ønsker. Med 30 års erfaring i guldsmedebranchen er vi stolte af vores håndværk og evne til at skabe smykker, der matcher dine forventninger.

 

Trin 3: Skitsefasen og Deltagelse i Processen

I dette trin begynder vi skitseprocessen, hvor du naturligvis vil være en aktiv deltager.

Vi holder dig konstant opdateret, så du kan følge udviklingen og føle dig tryg ved, at vi arbejder sammen mod det ønskede resultat. Vi ønsker, at du er en integreret del af denne proces, og hvis der opstår nye ønsker eller synspunkter undervejs, er vi fleksible og tilpasningsdygtige. Vores mål er at opfylde dine behov og ønsker, og vi er glade for at imødekomme eventuelle ændringer eller krav, der måtte opstå.

 

Trin 4: 3D Skitser for Raffinerede Designs

Visse designs kræver muligvis 3D-skitser, især når støbning er involveret. Her inviterer vi dig som kunde til at deltage aktivt i processen og få en 3D-version af de skitser, vi har udarbejdet. Dette giver dig mulighed for at se designet i en mere realistisk form.

Selvom vi arbejder hårdt på at opnå præcision allerede i skitsefasen, giver denne

3D-visualisering dig mulighed for at give feedback eller foreslå eventuelle rettelser. Vores mål er altid at sikre, at resultatet opfylder dine forventninger og ønsker.

 

Trin 5: Håndværksmæssig Fremstilling med Ekspertise

Når du som kunde har givet grønt lys til skitserne, påbegynder vi den endelige fremstilling på vores eget værksted. Vores dedikation til håndværket betyder, at vi overholder de højeste standarder i hele processen.

Vores faglige stolthed driver os gennem hvert eneste trin, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi anvender kun de fineste ædelmetaller og ædelsten, da vi forstår, at dit smykke skal bevare sin skønhed og holdbarhed gennem årene.

Vi opfordrer og tilbyder også, at du plejer dit smykke ordentligt. Vi står klar til at polere det og give det den opmærksomhed, der sikrer, at det forbliver strålende og smukt i endnu flere år. Besøg vores butik regelmæssigt, så vi kan bistå dig med at bevare dit smykke i den bedste stand.

 

Trin 6: Kvalitetskontrol og Opfyldelse af Forventninger

Vi opretholder en løbende kvalitetskontrol for at sikre, at dit smykke lever op til både dine og vores høje standarder for kvalitet. Vi tager ikke blot højde for dine forventninger, men sørger også for, at alle aspekter af smykket overholder de krav, der er nødvendige for enestående kvalitet.

Vi inspicerer nøje hver eneste detalje, herunder korrekt placering og sikkerhed af ædelsten, præcisionen af graveringer, metallets finish og selvfølgelig det korrekte lødighedsstempel i smykket. Dette garanterer, at hvert eneste smykke, vi skaber, er en fremragende repræsentation af vores engagement i kvalitet og dine forventninger.

 

Trin 7: Afslutning og Overdragelse af Smykket

Når dit smykke er godkendt efter vores strenge kvalitetsstandarder, informerer vi dig om afhentning. Dette er også øjeblikket, hvor vi sørger for en fornem afslutning på vores samarbejde. Vi tager os af betaling og samtidig kan vi besvarer alle dine spørgsmål vedrørende smykkepleje eller andre emner, du måtte have.

Dit smykke vil blive præsenteret i en elegant Hilbert København æske, så du altid har en smuk og sikker opbevaring til det.

Vi vil altid stå til rådighed, hvis du skulle ønske at vende tilbage i fremtiden med nye smykkeønsker. Vi byder dig velkommen med åbne arme og er glade for at hjælpe med polering, eftersyn eller eventuelle reparationer, hvis behovet skulle opstå. Din tilfredshed er vores fornøjelse, og vi ser frem til at fortsætte vores relation.

 

Vi opfordrer dig til at huske, at skabelsen af unikke skræddersyede designs er en kreativ proces, der trives på et solidt samarbejde mellem dig som kunde og os som værksted. Denne proces tager vi dybt alvorligt.

Vores mål er at designe hvert smykke med den ypperste omhu, så du som kunde føler dig tryg i hele processen og står tilbage med et smykke, der ikke kun afspejler dine ønsker, men også bærer den dybe, meningsfulde værdi, du søger.

 

Tak fordi du vælger Hilbert København,

 

"Skabt med Kærlighed, Båret med Stolthed: Hilbert København"

 

Tilbage til blog