HOS HILBERT KBH GÅR VI ALL IN FOR KUNDERNE

Hos Hilbert Kbh bliver vi hurtigt på fornavn med kunderne, fordi de føler sig hørt og set som de mennesker, de er. Det får dem til at komme tilbage igen og igen og henvise deres venner og familie til vores butik på Christianshavn. Spørger vi dem, siger de, det skyldes vores store:

Fleksibilitet

Vi går gerne de ekstra skridt, som får resultatet til at overstige dine forventninger

Præcision

Vi går op i detaljerne, så vi er sikre på, du får en høj håndværksmæssig kvalitet

Dedikation

Vi går til alle opgaver med samme høje professionalisme, grundighed og passion

KONTAKT OS

GOD GAMMELDAGS FAGLIG STOLTHED

om ægte guldsmed med svendebrev og det hele, er det gamle dyder som faglig stolthed, solid kvalitet gennem hele processen, og at et ord er et ord, der er vores daglige pejlemærker.

Som kunde vil du derfor opleve, at vi går op i præcisionen i det vi laver, og at vi hele tiden forholder os fagligt til de ønsker, som du kommer med. På den måde kan vi gøre din gode idé endnu bedre, så du får et resultat, der er endnu bedre, end du havde troet muligt.

Samtidig går vi op i de små detaljer. F.eks. at du vælger et ulige antal sten eller andre udsmykninger, så der kommer symmetri i dit smykke.

Samtidig er vi også altid hudløst ærlige, når du spørger os, om du ”får en god røv i det her par bukser”. Eller kan finde på at spørge ind til dit budget.

For os handler det nemlig ikke om at prakke dig det dyreste produkt i butikken på. Men at give dig det bedste resultat, som du kan være stolt af, når du viser det til dine venner og familie. Samt at du går herfra med en oplevelse af, at du har fået lagt din opgave i de helt rigtige, kyndige hænder.

KOM MED INDENFOR

SÅDAN ARBEJDER VI HOS HILBERT KBH

Som kunde hos Hilbert Kbh kan du altid forvente at blive mødt med:

Åbenhed
Vi respekterer og behandler alle vores kunder ens, uanset deres holdninger, standpunkt og observans

Kreativitet
Vi tager gerne fat i utraditionelle metoder og underleverandører for at skabe det perfekte resultat

Faglighed
Vi bruger vores faglighed og erfaring til at levere et produkt, du kan bære og vise frem med stolthed

DERFOR SKAL DU VÆLGE HILBERT KBH

Hos Hilbert Kbh klarer vi alt lige fra respektfulde reparationer af dit arvesølv over egen smykkeproduktion og til at gøre dit eget personlige smykkedesign til virkelighed.

Vi tror på, at alle har ret til at udstråle deres personlighed gennem unikke smykker, som andre ikke bare lige kan købe magen til.

Samtidig ved vi også godt, at det kan være et følsomt emne at skulle åbne op omkring dine inderste overbevisninger, tanker og drømme for vildt fremmede mennesker. Uanset om det er et smykke, vi skal skabe fra bunden, eller du skal bestille et par forlovelses- eller vielsesringe.

Derfor bliver du altid mødt med total åbenhed og kan udelukkende forvente en nøgtern, rent faglig vurdering af dit projekt, ligesom du altid kan regne med vores fulde fortrolighed og vores diskretion.

For os handler det alene om at omsætte dine idéer og drømme til et smykke i en håndværksmæssigt solid og holdbar kvalitet, som du kan bære med stolthed resten af livet.

Så kontakt os i dag, og glæd dig til, hvor fantastisk det bliver at vise dine venner og familie et smykke, der virkelig er dig!

SÅ NEMT FÅR DU DET SMYKKE, DU ALTID HAR DRØMT OM!

Hos Hilbert Kbh mærker du en atmosfære af ægte, gammeldags håndværk, så snart du træder ind ad døren. Samtidig bliver du mødt af en tilbagelænet og helt nede på jorden attitude. Vi er ikke svære at komme i snak med og gør os ikke til mere, end vi er. Faktisk er alt, hvad der sker, at:

  1. Du kommer ind med dine ønsker til det smykke, du altid har drømt om
  2. Vi lytter, tilpasser og leverer et smykke i solid håndværksmæssig kvalitet
  3. Du får et unikt og enestående smykke leveret til tiden – og til aftalt pris